Succescoach Schapmans en “Mister Day 1” maken mee de overstap naar Betcenter Futsal League

Deel deze inhoud:

Futsal Project Shokudo Aarschot, kersvers kampioen in eerste nationale van het futsal, maakt volop werk van de spelerskern voor volgend seizoen. Dan treed het aan de Betcenter Futsal League op het hoogste niveau.

Mede succesmaker van het Aarschots verhaal is T1 Bart Schapmans. Hij zette als één van de eerste zijn krabbel onder een verlengd verblijf. Ook T2 Garry Vanderperre verlengde zijn verblijf als T2 van Schapmans en coach van de U21, waarmee hij dit seizoen tevens de Bekerfinale bereikte maar jammer genoeg verloor van Moeskroen.

Met nieuwkomers als Laurenz Simoens (Squadra Moeskroen), Aissam Boutgmi (Standard), Yassine Marabet (Futsal Project Brussels), Adder Ziriouhi (Zutendaal), Mario Soares (Proost Lierse) en Lennert Vandecaetsbeek (KK Malle) haalde FP Shokudo Aarschot al heel wat jong talent maar ook ervaren spelers binnen. Maar dat is lang niet alles. “Mister Day 1” Branco Rubenschuh maakt ook mee de overstap naar het hoogste niveau met zijn “Aarschot”. Een andere blijver is doelman Yari Tuyaerts, de jonge Matthias Gierts stroomt dan weer door de U21 naar de A-kern van coach Schapmans en mag zijn kunnen volgend seizoen tonen op het hoogste niveau.

Foto credits: facebook FP Aarschot