Tweedenationaler blijft zich roeren op transfermarkt en gaat shoppen aan’t zeetje!

Deel deze inhoud:

Tweede nationaler KVV Zelzate is dezer weken zeer actief op de transfermarkt. Het opmerkelijke is dat de Oost-Vlaamse fusieclub duchtig gebruik maakt van het faillissement van KV Oostende, en de kort daaropvolgende samenwerking/ fusie tussen Diksmuide en de kustploeg.

Zo plukte het met Rémon Van Loocke (19j, verdedigende middenvelder) en Paco Avoki (20j, spits) al twee spelers weg aan’t zeetje. En zopas voegde Zelzate daar nog een derde speler aan toe.

Na 7 jaar KV Oostende verkiest Louis Poelaert KVV Zelzate boven een avontuur bij de nieuwe fusieclub KV Diksmuide-Oostende. Louis is een linkspoot die zowel centraal op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan. Louis was vorig jaar captain bij de beloften van KVO en studeert kinesitherapie in Brugge.”, zo kondigde de club aan op haar officieel social mediakanaal.

Los van deze transfers maakte de club haar huiswerk heel grondig en zorgde het ervoor dat ook heel wat spelers konden blijven en voegde het daar nog jonge spelers maar ook enkele meer ervaren spelers aan toe.

En ook naast het terrein werkt de fusieclub verder aan haar uitbouw. Zo viel de opmerkelijke “bestuurs”transfer te noteren van Ferry Baes. Hij wordt de nieuwe technische directeur van KVV Zelzate en komt over van KFC HO Kalken waar hij tien jaar lang de dienst uitmaakte als sportief directeur. Baes neemt de sportieve sleutels van de club over van Gino Pauwels die zijn oude functie van T1 opneemt. De overige plekken binnen de sportieve staf worden ingevuld door jong Zelzaats trainerstalent.

RV facebook KVV Zelzate