Bocholt vv zoekt en vindt ervaren boomlange spits!

Deel deze inhoud:

Bocholt vv is dezer dagen volop bezig met de voorbereiding achter de schermen op het nieuwe seizoen. De club heeft haar huiswerk op transfervlak bijna klaar. Zo was het nog op zoek naar een targetspits en middenvelder.

Alvast één vinkje van de twee mag de sportieve cel in Noord-Limburg intussen afvinken want met de komst van Elvis Mehanovic haalt het toch wel een dikke vis binnen. “Onze nieuwe spits (1m93!) kan natuurlijk ook de nodige adelbrieven voorleggen, met ervaringen bij de jeugd van MVV, Racing Genk en Anderlecht, en als senior passages bij o.a. Tongeren, Patro Eisden en THES Sport”, aldus de club in haar aankondiging.

In Bocholt doet de naam van Mehanovic alvast nog wel een belletje rinkelen. In het verleden liet hij de Damburgse verdedigers al sterretjes zien in zijn periode bij KSK Tongeren. Met amper 24 jaren op de teller heeft de boomlange spits inmiddels heel wat watertjes doorzwommen maar heeft hij tegelijk nog een mooie toekomst voor zich.

De start van de voorbereiding op het seizoen wordt gegeven op 15 juli. Dan starten de troepen onder leiding van Yves Beckers aan hun campagne 2024-2025.