KHO Bierbeek en Immo GVE slaan handen in mekaar

Deel deze inhoud:

Op zaterdag 8 juni organiseren Immo GVE en KHO Bierbeek een eerste netwerk- en sportevent op het terrein van KHO Bierbeek, de GVE Super Cup. Dit voetbaltornooi voor bedrijven uit de ruime omgeving van Tienen, Aarschot en Leuven, wordt betwist tussen teams van telkens 5 spelers.

Elk team bestaat dus uit minimum 5 en maximum 10 spelers. Elke wedstrijd duurt 20 minuten en er zal gespeeld worden in poules, waarna kwartfinales, halve finale en finale uiteindelijk de winnaar van de GVE Supercup Wisselbeker zal aanduiden. Het kunstgras van KHO Bierbeek zal voor die gelegenheid verdeeld worden in 4 veldjes, zodat 4 wedstrijden gelijktijdig kunnen afgewerkt worden. Elk inschrijvend team zal getooid zijn in vooraf gekozen t-shirts met daarop het logo van het bedrijf. Teams kunnen worden samengesteld uit werknemers van het deelnemende bedrijf of uit vrienden of kennissen, die die dag het bedrijf vertegenwoordigen. De deelnameprijs met inbegrip van de gepersonaliseerde t-shirts bedraagt 250 Euro. Doorlopend zullen ook snacks en drank te koop zijn en de opbrengst hiervan komt volledig ten goede van de jeugdwerking van KHO Bierbeek.

Tot dusver hebben al 10 teams voor dit sportevent, waarop ook aan netwerken kan gedaan worden, zich ingeschreven. Heb jij als bedrijf ook zin om op sportieve manier kennis te maken met andere bedrijven uit jouw regio, dan kan je nog altijd inschrijven via info@immogve.be of info@khobierbeek.be. Doe dit wel voor 15 mei a.s., want dan sluiten onverbiddelijk de inschrijvingen.

Foto: RV Immo GVE