Kenneth Vanderheyden (FULL Hasselt):”Jammer dat we de kers op de taart niet gekregen hebben”

Deel deze inhoud:

Futsalclub Full Hasselt slaagde er dit seizoen net niet in om de play-off finale te bereiken. Dat neemt niet weg dat de Limburgers mogen terugkijken op een geslaagd seizoen, ééntje waarin coach Petros Papanicolaou bekroond werd met titel Coach van het Jaar, en Kenneth Vanderheyden derde werd in de verkiezing van Speler van het Jaar.

Stof genoeg dus om even terug te blikken naar het voorbije seizoen met sterkhouder Kenneth Vanderheyden.

Kenneth, hoe kijk je terug op het voorbije seizoen, waarin jullie de club Full Hasselt meer dan ooit in de futsaletalage hebben gezet?

“Op het voorbije seizoen kijk ik zeer positief terug maar jammer genoeg vind ik dat we de kers op de taart niet gekregen hebben door de play-off finale niet te bereiken. Dit wil niet zeggen dat ik niet tevreden ben integendeel. Het seizoen dat we gedraaid hebben was uniek en goed voor alle spelers en de hele club “

Jijzelf werd bekroond met een knappe ereplaats bij de verkiezing van Speler van het Jaar. De coach kreeg zijn bekroning met titel van Coach van het Jaar. Dat moet zowel voor jou individueel als voor de club een boost geven naar volgend seizoen toe.

“De erkenning die ik gekregen heb is altijd leuk en dit maakt de honger enkel groter voor volgend seizoen beter te doen. Onze coach verdiende deze prijs zeker en vast, de tijd en passie die hij erin steekt is ongezien. Dat maakt onze ploeg, door hem hebben we dit kunnen bereiken.”

Wat kan/mag/ moet er nog beter naar volgend seizoen om die kloof met de topploegen nog meer te verkleinen?

“Volgend seizoen is het belangrijk dat we vrij blijven van kwetsuren en geschorsten als dat is gaan we de kloof zeker verkleinen. We blijven werken zoals we bezig zijn. Het enige dat misschien beter moet is onze kansen afmaken, we hebben soms op cruciale momenten teveel kansen nodig om te scoren.”