De solden zijn gestart en “De Spor” shopt er duchtig op los!

Deel deze inhoud:

De Koninklijk Sporting Hasselt blijft zich versterken met het oog op haar eerste seizoen in eerste nationale. De afgelopen twee dagen ging het al soldenshoppen in het Armand Melis Stadion, bij reeksgenoot Dessel Sport.

Terwijl ze in Dessel nog aan het bekomen zijn van een succesvolle Graspopeditie zag de plaatselijke de eerste nationaler de afgelopen dagen in één klap twee spelers vertrekken richting de Limburgse hoofdstad.

De eerste nieuwkomer is de aalsnelle Terry Berkoe, die zijn jeugdopleiding genoot bij Club Brugge maar bij clubs zoals Lierse Kempenzonen en Dessel Sport de nodige ervaring reeds op deed in de hogere amateurreeksen. De flankaanvaller tekende voor één seizoen bij De Spor met een optie voor één seizoen.

Op de laatste zondag, en dat vlak voor de herstart van de trainingen bij de Hasselaren, deed Sporting er nog een transfer bij. Livio Milts maakt eveneens de overstap van de rustige kempen naar de bruisende stad Hasselt. De aanvallende middenvelder brengt een karrevracht aan ervaring mee uit Nederland en de Conference League.

Het moge gezegd dat Sporting Hasselt klaar lijkt met het huiswerk en zo met een ander gezicht het nieuwe seizoen kan aanvatten. Met ook de nieuwe coach Fréderic Frans aan het roer, en aan zijn zijde succes-interimcoach Davy Sroka, is iedereen er klaar voor om er een lap op te geven!

RV: facebook Koninklijke Sporting Hasselt