Commercial Manager Lennert Lodewijks verlaat Lommel SK om een nieuwe uitdaging aan te gaan

Deel deze inhoud:

Na 5 jaar actief te zijn binnen Lommel SK en het leiden van onze commerciële groei in deze spannende periode, heeft Commercial Manager Lennert Lodewijks besloten om Lommel SK te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Als rasechte Lommelaar, is hij dan ook trots op wat hij verwezenlijkt heeft: “Na 5 jaar aan de leiding te hebben gestaan van het commerciele departement van deze prachtige club, neem ik weldra met veel fierheid afscheid. Ik ben fier en dankbaar dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan de wederopstanding van Lommel SK. Iedereen heeft de transformatie van onze structuur, onze infrastructuur en ons totaalproduct opgemerkt. We hebben hard gewerkt maar ik ben ervan overtuigd dat de toekomst voor deze club nog mooier oogt. Graag wil ik alle collega’s, vrijwilligers, partners, supporters en andere stakeholders bedanken voor de onvoorwaardelijke steun. Ik kijk er naar uit om straks met m’n kinderen onze jongens te komen aanmoedigen, want ook zij zijn, net als vele andere Lommelse kinderen, fan geworden van Lommel SK.”

CEO Mike Green over het vertrek van Lodewijks: “Lennert is een belangrijk onderdeel van ons team en iemand die ik zeer gewaardeerd heb sinds mijn aankomst in Lommel drie jaar geleden. We hebben zeer nauw samengewerkt in vele community- en commerciële projecten die Lennert met professionalisme en innovatie heeft vooruitgeholpen. Lennert verlaat ons met onze dank voor al zijn harde werk in de afgelopen 5 jaar en we wensen hem en zijn familie het allerbeste in hun toekomstige inspanningen. We zullen binnenkort communiceren over onze plannen voor het toekomstige beheer van alle beïnvloedde projecten.”