Futsal Shokudo Aarschot wint eerste oefenpot en haalt nog eens stevig uit op transfermarkt!

Deel deze inhoud:

Futsal Shokudo Aarschot is sinds twee weken gestart met de voorbereiding op haar debuutseizoen op het hoogste niveau. Naast de eerste oefengalop vrijdagavond tegen de Black Wolves uit Betekom kondigde de club ook nog een versterking aan.

En niet zomaar één! “Met grote trots en enthousiasme presenteren we onze nieuwe sensatie!” Met deze quote pakt de club alvast uit op haar facebookpagina. Samih Belfaqir is de nieuwste aanwinst van de promovendus en daarmee lijkt het huiswerk stilaan af te zijn in Aarschot.

Belfaqir komt over van promovendus Fermonia Boys uit Nederland en is de vervanger van de door de grote poort vertrokken Bouzambou. Deze dribbelkoning heeft het potentieel om de nieuwe chouchou van de Aarschotse supporters te worden. Vorig seizoen was hij goed voor maar liefst 30 goals en een hoop assists, waarmee hij zijn onmiskenbare talent heeft bewezen. Zijn verbluffende techniek, creatieve flair en onstuitbare dribbels maken hem een aanwinst waar we allemaal naar uitkijken. Samih is precies de versterking die coach Bart Schapmans voor ogen had, en we zijn ervan overtuigd dat hij een cruciale rol zal spelen in ons komende seizoen.

RV: facebook Futsal Shokudo Aarschot