Lommel SK gaat shoppen bij Franse zusterclub ESTAC Troyes

Deel deze inhoud:

Lommel SK kondigde afgelopen vrijdag opnieuw een versterking aan met het oog op het komende seizoen. Opnieuw maakt een jonkie de overstap naar Noord-Limburg. Ditmaal gingen de Limburgers shoppen bij zusterclub ESTAC Troyes, waar het de 18-jarige verdediger Yvann Titi huurt voor één seizoen.

Yvann Titi komt het liefst uit als rechter vleugelverdediger, maar kan ook centraal achterin uit de voeten. Yvann begon zijn jeugdcarrière bij US Torcy. Hij kwam in 2020 bij ESTAC Troyes terecht. Vorig seizoen speelde hij in Ligue 2 bij het eerste elftal van Troyes. Daarnaast speelde Yvann voor de Franse U17 toen ze in mei 2023 de finale bereikten van het Europees kampioenschap onder 17 in Hongarije. Yvann werd later geselecteerd voor de Franse U17 voor de 2023 FIFA U17 World Cup in Indonesië in november 2023 en hij scoorde in de halve finale toen de U17 van Frankrijk won van de U17 van Mali en zo door te stoten naar de finale. Nu maakt Yvann ook deel uit van de Franse u18 selectie.

Yvan Titi staat te popelen om te beginnen: “Uiteraard volg ik Lommel al enige tijd. Je kijkt iedere week wel even naar de resultaten van de andere CFG-clubs. De ambitie van de club is om komend seizoen opnieuw proberen te strijden om te promoveren. Ik heb er enorm veel zin in om de club te helpen in dit verhaal. Let’s do this, tous ensemble.”

Sporting Director James McCarron: “Iedereen bij Lommel SK is verheugd om Yvann te verwelkomen in Limburg vanuit ons CFG-netwerk. We kijken ernaar uit om Yvann dit seizoen verder te zien groeien en ontwikkelen.”

Foto: RV Lommel SK