Dessel Sport wint van gehavend Bocholt in aangename oefenpot

Dessel Sport

Deel deze inhoud:

Zaterdagavond stond de oefenwedstrijd tussen KFC Dessel Sport en Bocholt vv op het programma. Bij de bezoekers waren heel wat afwezigen door blessures en noodgedwongen moest coach Beckers beroep doen op beloften en enkele testers. Bij de thuisploeg kon Jo Christiaens wel beschikken over de meeste spelers.

Het eerste gevaar in de wedstrijd kwam er van nieuwkomer Bentayeb, op voorzet van Quirynen belandde de bal in de armen van doelman Kolen. Het antwoord kwam er aan de overkant via Odemloleko die de bal overhaast naast knalde. Het was vooral Dessel dat de bal opeiste en het meest kon dreigen. Opnieuw een gemeten voorzet, dit keer van Michiels, tot bij Bentayeb. De 1-0 van de aanvaller werd van de lijn geweerd.

Kapitein van dienst bij Dessel, Hannes Smolders, zag zijn moment gekomen met een knal met links tegen de paal. De thuisploeg bleef dreigen met een optimistische Bentayeb en Quirynen die zijn schot voorlangs zag gaan. Bij de rust bleef de 0-0 dan ook op het bord staan.

Vlak na de rust kwam het eerste gevaar al van El Attabi, doelman Kolen duwde in hoekschop. Eén minuut kon Sposito aanleggen, zijn schot werd met de vingertoppen overgetikt door de doelman. Sposito bleef een gevaarlijk heerschap, opnieuw hij met een laag schot maar Kolen duwde in hoekschop.

Over het uur, wanneer Christiaens enkele wissels had doorgevoerd, viel dan eindelijk het openingsdoelpunt. Op een Desselse hoekschop was het Bentayeb die met een plaatsbal via de paal de 1-0 op het bord zette. Die score wijzigde niet meer terwijl het spelbeeld vooral werd gesierd met de vele wissels. Dessel Sport wint zo ook van Bocholt vv nadat het afgelopen woensdag ook Rupel Boom versloeg in eigen stadion.