ASV Geel pakt uit met verlaagde prijzen

Deel deze inhoud:

Zo stilaan begint de voetbalkoorts ook in de lagere reeksen weer toe te nemen. Ok, er is wel het EK, maar ook onze jongens popelen zo stilaan van ongeduld om die shoes weer aan te trekken. Zo ook bij ASV Geel, waar men er op dinsdag 16 juli aan begint, in de hoop de ontgoocheling van het voorbije seizoen door te spoelen.

Coach Tom Schipper riep begin juni zijn spelersgroep al een drietal keer samen. Gewoon om het balgevoel te onderhouden, mekaar een beetje te leren kennen en vooral te toetsen, hoever het individuele programma voor iedere speler afzonderlijk tot dusver gevolgd werd. Nadat medio juni de spelers hun programma weer individueel mochten volgen, is het volgende week dus tijd om er weer helemaal in te vliegen.

Zal nodig zijn voor ASV Geel, nadat vorig seizoen toch met torenhoge ambities werd gestart en het plaatje slechts ten dele kon ingevuld worden. Het resulteerde in het tussenseizoen in een groot spelersverloop, waarbij het voor Schipper en co zaak zal zijn om zo snel mogelijk een hechte groep te vormen. Die voorbereiding wordt gekenmerkt door een aantal pittige oefenwedstrijden, die veel buitenshuis zullen worden afgewerkt. Vermits de club het stadion ‘De Leunen’ deelt met Jong KRC Genk en hieromtrent duidelijke afspraken gemaakt zijn, wil men de grasmat ook de kans geven zich goed te hechten. Heuglijker nieuws is wel dat ASV Geel er in slaagde om de prijzen van de abonnementen te verlagen. Zeg dus nooit meer ‘Het leven wordt elke dag duurder’, want in Geel lijkt dat niet te kloppen. Voor 7 Euro een thuiswedstrijd van je team bijwonen ? Het kan dus aan ‘De Leunen’, vandaar dat we op bijgaande foto graag nog even de data van de verkoopmomenten meegeven. Aarzel dus niet, want afgaande op de belangstelling op de reeds gepasseerde datums, worden de plaatsjes … dus wel wel duur !

Foto: ASV Geel