OHR Huldenberg B lijkt klaar voor nieuwe zespuntenmatch

OHR Huldenberg B

Deel deze inhoud:

Gemakkelijk was deze jaargang tot dusver niet voor OHR Huldenberg B. Vorig seizoen nog in vierde provinciale, waar het zowat middenin eindigde, komt het dit seizoen een reeksje hoger uit. Gevolg van het verdwijnen van een aantal teams, mocht het dus wat onverwacht de stap naar derde provinciale zetten. Een stap, die aanvankelijk groter leek dan vooraf gedacht. Het maakte dat de jongens van Diego Canavessio een paar flinke kletsen om de oren kregen en met de rode lantaarn opgezadeld werden.

 

Afgelopen weekend smaakten de Huldenberg-boys eindelijk een eerste overwinning. Een zege, met dank aan spits Tosin Adedokun. Hij scoorde tweemaal tegen Herent B en vooral de treffer in de slotminuut, zorgde voor een immense ontlading bij de jongens van OHR Huldenberg B. “De aanpassing aan deze nieuwe reeks, verliep veel moeilijker dan vooraf gedacht. Je kan het kopje laten hangen of je kan keihard blijven werken. Wij opteerden voor dat laatste en worden hiervoor beloond”, roepen de gasten ons vanuit de kleedkamer toe.

Eén zwaluw maakt de lente natuurlijk nog niet en zaterdagavond wacht alweer een nieuwe opdracht. Een zespuntenmatch zowaar, tegen de voorlaatste SC Keerbergen. “Misschien dat er links en rechts al meewarig over OHR Huldenberg B gesproken werd. Dat kan, maar houdt ons niet direct bezig. Wij hebben nu geproefd van de overwinning en willen daar graag een verlengstuk aan breien. Kunnen we die confrontatie met Sc Keerbergen immers ook winnend afsluiten, komen we al naast hen in het klassement. Naarstig verder doen, hard werken op training en wie weet wat er dan voor ons nog is weggelegd”, weet ook doelman Tim Harmsen.

 

Foto’s: RV OHR Huldenberg