Fanevent KVDO op 15 augustus aan het Zeetje

RV Fanevent KVDO

Deel deze inhoud:

Met hernieuwde energie wordt duidelijk werk gemaakt van een frisse wind aan het zeetje. KVDO (3de klasse A) moet omwille van organisatorische problemen nog even aan ‘De Pluimen’ in Diksmuide haar wedstrijden afwerken. Lang zal dat evenwel niet meer duren, want noteer nu alvast in je agenda het Fanevent KVDO van 15 augustus.

‘De Pluimen’ Diksmuide

Zoals we hierboven al meegaven, oefent KVDO in Diksmuide op donderdag 8 augustus tegen KVK Westhoek. Ook de wedstrijd om de Croky Cup tegen Esperanza Pelt van zondag 11 augustus betwist men op deze locatie. Partner ‘Brightboard’ installeerde in Diksmuide wel nieuwe ledboarding, zodat ook ‘De Pluimen’ alvast een nieuwe uitstraling kreeg.

Intussen vinden steeds meer mensen de weg naar het nieuwe KVDO. De abonnementenverkoop, die afgelopen weekend opende, tikt reeds aan tot dik 500. De club laat trouwens weten, dat er via kvdo.roboticket.com  nog steeds abonnementen aangekocht kunnen worden. Met dat abonnement heb je niet alleen toegang tot de wedstrijden van KV Diksmuide Oostende en Famkes DO (dames) in het Albertpark, maar tevens die van het Talenteam (2de prov) in Diksmuide. Alle mogelijke eindrondewedstrijden later op het seizoen, zijn eveneens inbegrepen.

Fanevent 15 augustus

Breng je Diksmuide en Oostende in één vereniging samen, denk je ook meteen aan ‘Dikmuudse butterkoeken’ en ‘Ostensche gernoaskrokettn’. Ondermeer twee ingrediënten van het Fanevent dat KVDO in het Albertpark op 15 augustus gepland heeft. Van 9 tot 14 uur, zijn beide lekkernijen te proeven. Bovendien maak je kans op een gratis abonnement, kan je kennismaken met de spelers, woon je een open training bij en mag je nadien mee op de eerste officiële ploegfoto. Dit alles bij voorinschrijving voor de prijs van 5 Euro. Alle info is terug te vinden op www.facebook.com/KVDiksmuideOostende. Dat er nog best wat werk is, hoeft niet te verbazen. Met de synergie tussen beide verenigingen zit het wel degelijk snor, zoveel is duidelijk.

Foto: RV KVDO