Belisia SV Zepperen-Brustem 3-1

RV Sonny Baik (Belisia SV)

Deel deze inhoud:

Alvorens de oefenstage in eigen huis aan te vatten, maakte Belisia SV zich vrijdagavond op voor een eerste oefenpot. Na een vroege achterstand, wist Belisia SV de wedstrijd tegen Zepperen-Brustem naar haar hand te zetten. Uiteindelijk wees het scorenbord een 3-1-zege aan.

Amper was dit duel dus afgetrapt of de thuisploeg keek tegen de openingstreffer aan. Sonny Baik, de voorbije maanden individueel aan de slag op het oefenveld, liet niet veel later blijken, conditioneel dicht tegen zijn beste vorm aan te leunen. De spits zorgde voor zijn eerste treffer van het seizoen. Het doet altijd deugd om een jongen, die maanden niet aan voetballen toekwam, weer de vreugde om een doelpunt te zien uiten.

Ondanks de vele wissels bij de rust, bleven de gastheren het meeste balbezit opeisen. Dat resulteerde in twee verdere treffers, waarmee die eerste oefenwedstrijd tussen Belisia SV en Zepperen-Brustem, door de thuisploeg al succesvol werd afgesloten.

Belisia SV: Cascio, Coolen, Vandecaetsbeek, Cornet, Ernens, Baik, Landuyt, Wijnen, Nelissen, Valcke, Bunchukov, Spruyt, Maus, Stassen, Moktari, Lathouwers, Dechany, Etien, Daniels, Kamara, Liefsoons, Rodriguez.

Zepperen-Brustem: Decoopman, Mombaerts, Lowies, Brugmans, Roeffaers, Peters, Schodts, Robin, Corstjens, Dylan Vanwelkenhuysen, Nirisarike, Yanno Vanwelkenhuysen, Fathi, Wijnrocx, Vanswegenoven, Smets, Mbenza-Kuti, Cvijetic, Janssens, Asnong, Milambo, Geuth.

Doelpunten: 4′ D. Vanwelkenhuysen (0-1), 10′ Baik (1-1), 56′ Dechany (2-1), 88′ Maus (3-1).