Tibo Bogaers Pibo Belisia

Met Gianni Tiebosch heeft Pibo Belisia zijn huiswerk klaar

Deel deze inhoud:

Wanneer de vakantieperiode eraan komt, de kinderen het stof op de schoolbanken achter laten, weet je ook dat de kompetitiestart in vele sporten weer stilaan nadert. Zo ook in het Futsal, al ligt de klemtoon dezer dagen dan vooral bij het huiswerk dat vooraf dient gemaakt te worden.

“Is ook zo”, meldt TD Kristof Bas (Pibo Belisia) ons. “Wij moesten wel de markt op, gezien het vertrek van Dochez, El Mansouri, Wagemans en Meunier. Ik ben ervan overtuigd dat wij slagvaardig uit de voorbije maanden gekomen zijn en dat ons team klaar is voor de kompetitiestart. Met Tibo Bogaers (zie foto), in het veldvoetbal aan de slag bij Schoonbeek-Beverst, hebben wij iemand aangetrokken, die alles in zich heeft om in de zaal zijn kwaliteiten optimaal te kunnen aanwenden. Onze coach Sven Sleypen, kent Tibo van het veldvoetbal en bij de try-outs, is al gebleken dat met zijn zuivere inspeelpas, zijn speltechnische kwaliteiten en zijn grote motor, Bogaers een aanwinst kan betekenen voor Pibo Belisia. Ook Souhail Belkassem kwam tijdens die try-outs als een potentiële aanwinst naar voor. De middenvelder, die volgend seizoen bij Park Houthalen aan de slag zal gaan, overtuigde meteen met zijn snelheid en technische kwaliteiten.”

Naast deze twee, haalde Pibo Belisia ook jongens met ervaring in de zaal binnen. Dani Wilms komt over van Hoboken, is in het Bilzerse zowaar geen onbekende, vermits hij tot nieuwjaar nog bij Belisia (2de Klasse) aan de slag was. Eman Elalji komt over van Fermonia Boys (Nederland). De Nederlander, die in Maasmechelen woont, kwam eerder uit voor Malle en Eisden Dorp en kent onze kompetitie dus goed. En als laatste aanwinst, bereikte de club zopas een akkoord met Gianni Tiebosch (FCK De Hommel). De 27-jarige Nederlander kent onze kompetitie eveneens, vermits hij eerder nog voor Malle uitkwam.

Pibo Belisia, dat volgend seizoen niet zo lang meer wil wachten om het behoud te realiseren, wil met deze aanwinsten uitgroeien tot een stabiele club. Als je het ons vraagt, moet het mogelijk zijn om met dit potentieel in eigen huis gereputeerde tegenstrevers af en toe eens het leven zuur te maken.

Foto: RV Pibo Belisia