AppSys ICT Group blijft belangrijke shirtsponsor bij Lommel SK!

Deel deze inhoud:

Limburgs IT-bedrijf AppSys ICT Group zal ook komend seizoen vooraan op onze shirts te zien zijn. Als onafhankelijke en strategische IT-partner, creëert AppSys ICT Group innovatieve en duurzame oplossingen voor KMO’s, grote bedrijven en publieke instanties in de Benelux. Beide partijen ondertekenden de overeenkomst voor het seizoen 2024-2025. AppSys ICT Group zal het gehele seizoen zichtbaar zijn op de voorkant van de Puma wedstrijd- en trainingsshirts.
Lommel SK kiest sinds enkele jaren voor AppSys als IT-service partner. Sinds seizoen 2022-2023 is AppSys ICT Group Main Partner van onze club en sinds vorig seizoen zijn ze ook trotse front-of-shirt partner. “De club groeit zowel inzake structuur als infrastructuur. Om de IT-veiligheid van onze werknemers en onze bezoekers te vrijwaren, zal er verder worden geïnvesteerd in cybersecurity. Ook op vlak van connectiviteit en dataservice zullen we samen de nodige stappen zetten. De werkplek van onze mensen en hun comfort is belangrijk voor ons”, vertelt Head of Operations Jan Gerits.

Beide organisaties zijn diep verankerd in Noord-Limburg, maar groeien gestaag over de provincie- en landsgrenzen heen. Ook de visie en waarden van de 2 partijen zijn gelijklopend.

“AppSys ICT Group is al enkele jaren verankerd in onze club en sinds vorig seizoen waren ze trotse front-of-shirt partner. De samenwerking met AppSys ICT Group is de laatste jaren enkel maar toegenomen. Net zoals Lommel SK, wil AppSys ICT Group op een duurzame manier groeien binnen onze community en bekent staan voor hun talent, de inspanningen richting de gemeenschap en de zorg voor de unieke omgeving. De kwaliteit, de service en zeker ook de menselijke aanpak die AppSys ICT Group biedt aan onze mensen heeft inmiddels ook meerdere partners van onze Lommel SK businessclub kunnen overtuigen. We geloven er rotsvast in dat deze samenwerking de fundamenten van onze club verder verstevigt”, vertelt CEO van Lommel SK, Mike Green.