Gerd Verbeek managet Stormvogels Drieslinter goed.

Gerd Verbeek

Deel deze inhoud:

Koninklijke Stormvogels Drieslinter heeft met de jonge Gerd Verbeek, duidelijk een coach in huis gehaald, die goed met zijn groep weet om te gaan. “Op dit niveau (3de provinciale, nvdr) is het nog altijd belangrijk, dat er in de kleedkamer een goede sfeer heerst. Resultaten zijn uiteraard ook niet onbelangrijk, maar de kleedkamer bepaalt toch voor een stuk, waar je met een groep kan eindigen”, licht ‘people manger’ Gerd Verbeek toe.

Voorlopig pikt de groep de werkwijze van Verbeek goed op. Twaalf op twaalf en dus nog ongeslagen, al zullen criticasters dan gelijk weer wijzen naar het niveau van bepaalde tegenstrevers. “Uiteindelijk moeten de jongens het dan toch nog altijd zelf waarmaken. Wij haalden in het tussenseizoen haast een nieuw elftal binnen. Samen met de spelers die hier nog waren, hebben we getracht een geheel te vormen.”

“Vandaar dat we eigenlijk ook een weekje eerder aan onze voorbereiding begonnen. Rustig wennen aan mekaar en proberen mekaar gaandeweg vlotter te vinden op dat veld. Dat was zowat onze insteek en daar zijn we vooralsnog mooi in gelukt. Kijk ik naar de reeks, denk ik dat we tevreden mogen afsluiten, als we ergens eindigen rond een vierde, vijfde plek. Onze huidige leidersplaats verandert daar vooralsnog niets aan. Laat ons gewoon met de voetjes op de grond blijven. Een eindrondeticket mag uiteraard altijd aan, maar als we dit seizoen de basis kunnen leggen naar volgend jaar toe, hebben we al iets mooi neergezet. Keiberg, Binkom; dat zijn voor mij toch zowat de teams, die bovenin mogen verwacht worden. En als er dan toch een verrassing mag zijn, hoop ik natuurlijk op Stormvogels Drieslinter”, geeft Gerd Verbeek monkelend mee.

Het passionele voetbaldiertje in Gerd leeft alleszins op bij de blauwhemden, die hij zover mogelijk wil brengen in 3de provinciale D.

 

Foto: RV K.Stormvogels Drieslinter