Aram Gerits: “Na de rust afstand genomen van Kesselt!”

Aram Gerits

Deel deze inhoud:

In derde provinciale C zal ongetwijfeld de titelstrijd gaan tussen Lanaken VV en Unico Tongeren. T1 Kurt Czomyj heeft voor zijn aanvallende compartiment zelfs een luxe probleem. Aram Gerits moet het dit seizoen stellen met invalbeurten. Thuis tegen Kesselt werd, na de rust, vlot afstand (4-1) genomen. Lanaken VV blijft met het maximum van de punten.

De 30-jarige aanvaller Aram Gerits is nochtans een klasbak. Technisch sterk, steeds hardwerkend en heeft ook een neus voor doelpunten. Echter met Van Der Schoot, goed voor twee treffers tegen Kesselt, is er één grote concurrent. De Bilzenaar laat het niet aan zijn hart komen. Blijven hard werken is de boodschap.

Aram, wie kan dit Lanaken VV afstoppen?

“We zijn nog maar vier speeldagen ver. Zodoende kan je nog geen conclusies trekken. Iedere wedstrijd moet eerst gespeeld worden. Daarom voeten op de grond houden. Met Unico Tongeren, Vechmaal en FC Habo-Borgloon zijn er nog grote titelconcurrenten.”

Na de rust afstand genomen van Kesselt!

“Kijk maar naar onze derby van gisterenavond tegen Kesselt”, vervolgt Gerits, ook een vurige fan van Hubo Limburg United. “Gielen scoorde de 0-1 en gelukkig kon Sabbadini vijf minuten later de gelijkmaker op het bord prikken. Na de rust namen we vlot afstand langs Vaelen en Van Der Schoot.”

“Vandaar dat we niet te snel moeten roepen dat we kampioen gaan spelen. Op dezelfde wijze spelen als de voorgaande wedstrijden en dan zien we wel wat het gaat brengen. Natuurlijk hebben we een sterke en brede kern. Ikzelf moet in mijn vierde seizoen bij deze mooie club op de bank postvatten. Van Der Schoot is een klasbak. Vandaar dat ik kan leven met een rol als invaller. Ik blijf mijn stinkende best doen. De coach kan altijd op mij rekenen en hij weet dat. Daarom blijf ik ook rustig. Bovendien, het seizoen is nog lang hé. De bankzitters zullen zeker nog een grote rol gaan spelen.”

Vliermaal

“Met 12 op 12 spelen we volgend weekend bij Vliermaal. Een moeilijke verplaatsing op hun moeilijk te bespeelbaar veld. Kijk, op ons kunstgras mogen we in die 15 thuiswedstrijden geen steken laten vallen. Het zijn matchen bij Vliermaal, die in het bijzonder, gevaarlijk kunnen zijn. Toch moeten die punten mee naar Lanaken komen. Ter illustratie van onze titelambities in de verf te zetten. We mikken op de titel, maar moeten voorzichtig blijven en niet gaan zweven.”

Constreno