Davino Verhulst vult de vacature bij Belisia SV in!

Davino Verhulst

Deel deze inhoud:

Amper schreven wij over de openstaande vacature bij Belisia SV, of Davino Verhulst wordt de nieuwe doelman bij blauwwit. De omstandigheden nog even op een rijtje. Afgelopen zondag scheurde titularis Leo Cascio de kruisbanden van de linkerknie. Met enkel de 20-jarige Robin Daniels als doublure, diende sportief directeur Raf Kerkhofs dus snel te handelen. Talloze telefoontjes en gesprekken later, kon donderdagavond Davino Verhulst als nieuwe goalie aan de maats voorgesteld worden.

Davino Verhulst

Tot mei van dit jaar, was Davino nog aan de slag bij Royal Antwerp FC, waarna hij zich ging toeleggen op zijn nieuwe uitdaging als keeperstrainer bij KFC Sparta Petegem. Verhulst begon bij KSK Kallo, maar verhuisde al snel naar KSK Beveren. Vandaar vertrok hij naar KRC Genk, om nadien nog uit te komen voor Willem II, STVV, Sporting Lokeren, Apollon Smyrnis en Royal Antwerp FC. In de zomer van 2022 kreeg hij bij de Great Old een tweejarig contract, waar hij de landstitel vierde en de sfeer van de Champions League beleefde. Eind mei, en ondanks de interesse die John Van den Brom namens Vitesse nog toonde, besloot Verhulst de handschoenen definitief op te bergen.

Belisia SV

Davino Verhulst bleef na zijn actieve carrière in voetballand vertoeven. Bij KFC Sparta Petegem stapte hij bij aanvang van deze jaargang als keeperstrainer in het vak. Tot er dan de belangstelling van Belisia SV kwam. Genoopt tot het aantrekken van een nieuwe goalie, nu doelman Leo Cascio een lange revalidatie wacht, kwam de club uiteindelijk bij Verhulst terecht. De man, die in november 37 jaar wordt, brengt alvast een schat aan ervaring mee. De voorbije twee seizoenen kwam hij nog amper aan spelen toe, maar hoe zegt het spreekwoord? Een oude vos, verliest zijn streken nooit! Of hij al meteen gebezigd wordt in de uitmatch op U23-OHL is vooralsnog geen uitgemaakte zaak.

Foto: RV KFC Sparta Petegem