Klaas Pannemans verwacht een lastige opdracht bij HO Heide!

's Herenelderen

Deel deze inhoud:

Wegen de laatste loodjes het zwaarst in de laatste week als aanloop naar de competitiestart? Bij ’s Herenelderen staat iedereen op scherp. Ook de talentrijke Klaas Pannemans is klaar voor het nieuwe seizoen. De aanvallende middenvelder is wel overtuigd dat HO Heide Hasselt een stugge tegenstander gaat worden.

De voorbereiding zit in de laatste rechte lijn. In tweede provinciale A moet ’s Herenelderen op bezoek bij HO Heide.

Wat verwacht je van de competitieopener?

“HO Heide zal een stugge tegenstander zijn”, opende Klaas Pannemans, die vorig seizoen stopte bij Hoeselt. “We hebben een zware trainingsweek achter de rug. T1 Wesley Warnots is een ervaren coach en weet dat veel wedstrijden worden gewonnen op karakter. Fysiek zijn we dan ook top. HO Heide is een sterk team. Het is een aartsmoeilijke opdracht om de competitie te starten. Ach, elke wedstrijd moet gespeeld worden. Kansloos zijn we zeker niet.”

Hoe was jullie voorbereiding in het algemeen?

“We namen een goede start”, vervolgt de 25-jarige sympathieke Pannemans. “Daarna kwamen enkele mindere wedstrijden. Het is natuurlijk nog zoeken om de puzzel volledig in elkaar te laten passen. Veel nieuwe spelers in de groep. Dat vergt tijd, maar we sloten de voorbereiding af met een positieve noot.”

“Ikzelf heb één jaar stilgelegen. Toch bleef Wesley Warnots contact houden met mij. Ik stond reeds langer op hun radar. Toen KVVV opnieuw kwam aankloppen, kon ik niet meer weigeren. Ik werd hier uitstekend opgevangen. ’s Herenelderen is een leuke familieclub met een fijne omkadering.”

Ambitie

“Daar is het nog te vroeg voor om uitspraken te doen. We hebben een zwaar openingsprogramma. Na de verplaatsing bij HO Heide krijgen we mijn ex-club Hoeselt over de vloer. Ja, die wedstrijd staat met stip aangeduid. Een goede start is goud waard. Ik verwacht een rustig seizoen.”