Yves Beckers: “Niets te verliezen in Bergen”

T1 Yves Beckers

Deel deze inhoud:

Yves Beckers en Bocholt VV trekken komende zondag richting Bergen voor de vierde ronde van de Croky Cup. Met nog een aanvallende versterking in de naam van Jeffe Landuyt en een gelijkspel tegen Schoonbeek-Beverst gaan de Damburgers voor een realistisch resultaat richting de stad van Elio Di Rupo.

Yves, woensdag tekende Jeffe Landuyt bij Bocholt VV vlak voor de wedstrijd tegen Schoonbeek, ik neem aan dat je tevreden bent met die transfer?

“Uiteraard ben ik tevreden met deze aanvallende versterking. Het is een jonge gast waar we mee aan de slag kunnen en die past in het DNS van de club”, bevestigt Yves Beckers.

Afgelopen woensdag speelde Bocholt VV een oefenduel tegen Schoonbeek-Beverst. De Damburgers speelden 1-1 gelijk. Zondag staat Bergen op het programma in de Croky Cup, hoe blik je daar naar vooruit?

“De uitslag is van weinig belang, we hadden het meeste balbezit. Er moet nu nog gewerkt worden aan automatisme en het creëren van kansen”, maakt de T1 duidelijk. “Bergen is een zeer sterke ploeg, met grote namen zoals Cordaro en Brogno, en heel veel kwaliteit. We hebben niets te verliezen en het is een ideale wedstrijd in de voorbereiding.

Dus kunnen jullie wrang en vrij spelen in Bergen en trachten een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten?

“Klopt, maar toch moeten we trachten een goede organisatie neer te zetten en niet op een pandoering te lopen zodat we een slecht gevoel krijgen. Als je ziet dat ze woensdag nog van La Louvière (2de amateur) met 5-1 gingen winnen.”