Nieuwe outfit voor Belisia SV

Nieuwe outfit

Deel deze inhoud:

Wie de voorbije voetballoze maanden zijn wandelingetje ging maken aan de Bilzerse Katteberg,

kreeg misschien de indruk dat alle bedrijvigheid in de nabijgelegen Demer was weggevloeid. Schijn lieve mensen, want vrijwilligers als Jos, René, Ed, Eric of Pierre zijn nooit ver uit de buurt. Zij werken achter de schermen doorgaans in alle stilte om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Zopas werd bovendien de nieuwe outfit geleverd en lijkt Belisia SV klaar om het seizoen af e trappen.

Wasmasjien

Velen onder jullie, kunnen de tekst van Trafassi ‘Kleine wasjes, grote wasjes; doe ze in je wasmasjien…’, allicht nog lekker meebrullen. Bij Belisia SV zitten Eric en Pierre een beetje met de handen in het haar. Als het op wassen aankomt dan toch. Nieuwe outfit, trainingspakken, trainingsjasjes, winterjassen, handdoeken … . Teveel om op te noemen eigenlijk. Maar alles draait wel door het ‘wasmasjien’ en met de huidige installaties (zie foto hieronder) is het amper bij te houden.

Om het werk van beide materiaalmeesters te verlichten, is het misschien nuttig om ook hier verder te professionaliseren. De club heeft op korte tijd immers grote stappen vooruit gezet en leeft bij de dynamiek van voorzitters Luc Janssen en Ed Somers. Op alle niveau’s heeft Belisia SV de voorbije seizoenen een grotere uitstraling gekregen. Beide voetbalvelden, het nieuwe parkeerterrein, de boarding, een fris aangeklede en heel gezellige VIP-ruimte. Om maar enkele zaken te benoemen.

Misschien is het nu wel tijd om dan ook het ‘wasprobleem’ aan te pakken. Wasmachines en droogkasten met een grotere inhoud, kunnen allicht meteen bijdragen tot het efficiënter behappen van dit probleem. En ook dat is een stap vooruit. Binnen een vereniging, die haar ambities op geen enkel vlak onder stoelen of banken steekt en die daarvoor ook alle lof verdient. Trouwens, uitpakken met een nieuwe outfit, je wil niet meemaken dat ze al meteen door de mangel gehaald wordt.

Belisia Day

Op donderdag 15 augustus (9u30-16u) organiseert de club haar Belisia Day. Een dag om de onderlinge banden aan te scherpen, om nader kennis te maken; kortom om zich nog meer betrokken lid van de Belisia-familie te voelen ! Op het programma een dag vol trainingen, wedstrijdanalyses en jeugdspelers die een training en begeleiding ontvangen van een speler uit de Bilzerse kern. De toegang is bovendien gratis en iedereen jong en oud mag zich donderdag naar Sportpark ‘Katteberg’ begeven.